ePaket.ba - Vaš partner za sigurnu online kupovinu

Uobičajeno nikad nije dovoljno dobro. Visok standard kvaliteta, sigurnosti te najpovoljniji omjer cijena je ono sto nas razlikuje od ostalih!


Počevši kao mala eCommerce platforma sa jasnom vizijom sada ponosno možemo reći da brojimo 30 članova tima koji rade na pružanju najkvalitetnijih usluga svojim kupcima i klijentima. Svoj uspjeh pripisujemo temeljnim vrijednostima firme kao i individualnim vrijednostima.
Da bi napravili značajnu razliku, morali smo postaviti nove standarde eCommerce, stavljajući fokus na tri stvari: inovativnost platforme, transparentnost, te profesionalnost.


Ono što je specifično za našu e-Commerce platformu je transparentnost. Svaki opisani artikal je isti kao na fotografijama. Prilikom dostave svaki paket je moguće otvoriti te detaljno pregledati. U slučaju da vam je dostavljen neispravan artikal, naši ljubazni agenti za podršku Vam stoje na raspolaganju kako bi pronašli najbolje moguće rješenje u Vašu korist. Cilj nam je dizajnirati što sigurniji sistem za sve ljubitelje online kupovine te zaštiti prava naših kupaca.


Naša vizija je napraviti najveću regionalnu E-Commerce radnju, pružajući izvanredan nivo usluge.
Javite nam se i uvjerite se u naše višegodišnje iskustvo u E-Commerce.
"Potpuno novo iskustvo online kupovine uz ePaket.ba!"